Contact
Coaching: Zevenhuizen (ZH)
Massages: Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
Telefoonnummer: 06-10993223
E-mail: coaching@devlecht.nl

Massage is een manier om voor jouw lichaam te zorgen. Het kan ontspannend werken, het helpt bij het opruimen van opgeslagen oud zeer, het helpt om jezelf te leren kennen en zoveel meer. Voor iedereen is de reden voor een massage anders en daarmee ook de uitkomst. Jouw lichaam kan jou compleet verrassen, omdat er soms toch nèt even andere zaken naar boven komen dan dat je misschien verwacht had.

Borsten horen ook bij jouw lichaam en mogen niet vergeten worden. Het is een kwetsbaar gebied wat veel emoties kan opslaan. Vaak zie je deze spanning zorgen voor een harnas/muurtje om o.a. het hart heen.
Borsten en/of borstkas is ook het gebied van jouw hart, het centrum van liefde, moederen/zorgen en zijn wie jij bent. Ook fysiek het gebied van longen, lucht, ruimte innemen en kunnen ademhalen.

Borsten worden qua weefsel gemasseerd zonder bijvoorbeeld de tepel. Gebieden die standaard worden meegenomen zijn ribbenboog, borstkas en schouders om zoveel mogelijk spanning van het harnas/corset te verzachten. Een borstmassage is zéker niet sensueel van opzet en deze sessie doen we echt samen. Ik vraag je regelmatig hoe het met je gaat en of een plek bijvoorbeeld gevoelig is. Feedback wederzijds is erg belangrijk aangezien er best veel kan gebeuren met het loslaten van spanning. Tijdens de massage kunnen er emoties loskomen omdat jouw borstgebied de ruimte krijgt om zich te openen. Het oude mag er uit, met als resultaat meer ruimte, zachtheid en letterlijk meer lucht... meer jij dus.
Weet dat wát er ook omhoog komt, je het in alle openheid en vooral veiligheid mag laten gaan.

Alle kleuren, maten en vormen borsten zijn welkom!
Twee borsten, één borst of misschien geen borsten meer of een borstkas met of zonder littekens. Bij eigenlijk iedere borst is er wel een mogelijkheid om het gebied meer ontspanning en lucht te geven, zodat het weer onderdeel van jou als vrouw mag worden. Ik heb een allergie voor 'dit is het dan'.

Denk ook eens aan een borstmassage bij:
- astmatische klachten (zo werk je via de borstkas verzachtend op longen)
- zwaardere menstruatie of de overgang (hormonale klachten)
- gevoelloze of koude borsten (of bij weinig beleving in het algemeen)
- pijnlijke borsten of overgevoelige borsten (bijvoorbeeld bij flinke hormoon schommelingen)
- willen verzachten van littekens
- de wens om borsten weer van jou te laten worden (bijvoorbeeld bij langdurig in de medische molen te hebben gezeten, denk aan hart/long operatie of ingrepen n.a.v. borstkanker)

Massages worden gegeven in de praktijk voor lichaamswerk:
Verdistraat 22
Berkel en Rodenrijs