Contact
Praktijkadres:
Zevenhuizen
Telefoonnummer:
06-10993223
E-mail:
coaching@devlecht.nl

Is hulp zoeken niet stoer genoeg? Zet dat op zij. Er is niks stoerder dan eens te laten zien of zelf te voelen dat je het even niet alleen kan.

Mijn coaching is geschikt voor iedereen die openstaat voor verandering, wil leren en durft naar zichzelf te kijken. En daar heb je best "ballen" voor nodig om dat te doen. In de eerste sessie maken we kennis met elkaar en wil ik weten waarom je bij mij op de bank zit.

Soms is de hulpvraag duidelijk. Relatieproblemen, problemen binnen familie, het niet meer zien zitten, werk en prive uitbalans, niet durven zijn wie je bent, je verhaal eens kwijt willen, seksueelmisbruik, scheiding, problemen in je jeugd gehad. En ga zo nog even door. Maar ook vaak genoeg is de hulpvraag helemaal niet duidelijk. Weet je het gewoon even niet meer. Geen probleem, als nog kunnen we in gesprek. Vaak komt er gedurende sessie wel duidelijkheid wat je op mijn bank heeft doen zitten.
Door de methode van de innerlijke familie heb je snel al resultaat.

Dus ben jij een man die eens het gesprek aan wil gaan met jouw innerlijke familie, en met mij als jouw coach. Neem contact op.

Post image