Contact
Coaching: Zevenhuizen (ZH)
Massages: Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
Telefoonnummer: 06-10993223
E-mail: coaching@devlecht.nl

Herken jij je in het volgende?

Gevoelig, sneller moe, gewetensvol, creatief, spiritueel, scherpere zintuigen, diepe verbinding met dier, mens en/of natuur, rijke innerlijke belevingswereld, sfeer gevoelig, tijd nodig om gebeurtenissen/indrukken te verwerken, snel last van harde geluiden en felle lichten, perfectionistisch, zorgzaam en een grenzeloos oog voor een ander en misschien wel paranormaal begaafd?

Een grote kans dat je Hoogsensitief bent. Het is een bijzondere eigenschap van jouw karakter. Hier moet je je dan wel bewust van zijn en mee om weten te gaan!
Gevoelig zijn wordt niet altijd begrepen en geaccepteerd. Daar kun je flink last van hebben in het dagelijkse leven. Niet begrepen voelen, niet gezien worden, jezelf raar vinden zijn bekende kreten die ik hoor in mijn praktijk. Een laag zelfbeeld en de kans om in een slachtofferrol te gaan zitten zijn dan erg begrijpelijk.

Maar ik heb goed nieuws! Je bent niet raar! En hoe kan een ander je begrijpen en zien zoals je bent, als jij jezelf nog niet helemaal ziet en begrijpt?
Ga op ontdekkingstocht! Leer je gevoeligheid kennen, jouw kwaliteiten en jouw schaduwkanten. Maak zichtbaar wie je bent en wat je met jouw eigenschappen kunt. Je zou er zomaar achter kunnen komen dat je helemaal oké bent zoals je bent.

Wat kan ik als coach voor jou betekenen?
Als coach loop ik graag een stukje met je mee op jouw weg door dit leven. Door vragen te stellen kan ik je handvatten bieden. En door je kennis te laten maken met jouw innerlijke familie (karakter eigenschappen), leer jij jezelf beter kennen. Vaak komen de antwoorden op je vragen dan vanuit jezelf.

Mijn doel als coach voor jou?
Mijn kennis met jou delen over hoogsensitiviteit en je bewust te maken van al je karaktereigenschappen en wat je daar allemaal mee kunt. Zodat je steviger in je eigen schoenen komt te staan en je de vruchten kunt plukken van jouw sensitiviteit!