Contact
Coaching: Zevenhuizen (ZH)
Massages: Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
Telefoonnummer: 06-10993223
E-mail: coaching@devlecht.nl

Een prachtige zachte massage waarbij het gehele lichaam wordt meegenomen en waar jij je als vrouw volledig veilig in mag onderdompelen. Jij staat hierin centraal. Je mag je meer verbinden met jouw lijf en voelen wat liefdevolle aanraking losmaakt.

Je ligt op een verwarmde massagemat in een sfeervolle, knusse ruimte. Nadat ik de volledige achterzijde van jouw lichaam heb gemasseerd vraag ik of jij je om wilt draaien. Ik zal je dan vragen of ik tussen jouw benen plaats mag nemen. Jouw bekken bij mijn schoot en jouw benen over mijn benen heen. Zo lig je verbonden en kan ik jouw volledige lichaam aanraken en uitnodigen om gewoon te zijn. Best een hele kwetsbare houding, maar door de verbinding doen we het samen en mogen energiëen stromen.
Ik zal je uitnodigen om te ademen, te zuchten en samen met jou te kijken wat er zoal gebeurt in jouw lichaam. Dit kan van alles zijn van ontspanning tot een emotie die los komt, gemis, huidhonger, weerstand of opwinding. Alle gevoelens mogen er zijn, zonder dat we er gericht iets mee doen.

Ik masseer met neutrale warme distelolie. Dit betekent geen geur, geen vet gevoel en geen allergische reacties ook voor de meeste gevoelige huid. De massage wordt volledig naakt ontvangen. Zelf ben ik zomers gekleed.

Na de massage van zo'n 1,5 uur krijg je met een glas water alle tijd om weer even te kunnen "landen".

Deze massage is persoonlijk mijn favoriet. Door de rust, flow, warmte en liefdevolle aanraking kun je weer meer in contact komen met jouw eigen lichaam. Alsof alles qua jijzelf en jij als vrouw weer even op z'n plek mag vallen.

Vooraf spreken we de massage even door en zal ik een aantal vragen stellen over jouw wensen, jouw grenzen en over jouw lichaam.


Massages worden gegeven in de praktijk voor lichaamswerk:
Verdistraat 22
Berkel en Rodenrijs