Contact
Coaching: Zevenhuizen (ZH)
Massages: Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
Telefoonnummer: 06-10993223
E-mail: coaching@devlecht.nl

Dit is een fijne massage, waarbij je de dingen van alledag even mag loslaten. Deze tijd is voor jou om te ontspannen en om jouw lijf de volle aandacht te geven. Alle soorten vrouwelijke lijven zijn welkom.

Na een korte kennismaking waarbij ik je vraag naar wensen, grenzen en lichamelijke klachten, vraag ik je om plaats te nemen op de verwarmde massagemat.
De massage nodigt je uit om zonder gêne, volledig in het nu te zijn, weer verbinding te maken tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. Een lichaam en het denken kunnen soms voelen als allemaal stukjes. Ze functioneren los van elkaar. Alles doet het, maar het is geen geheel. Door alle losse delen van jouw lichaam weer te verbinden, komt er meer ontspanning, ruimte en voel je weer als één geheel. Je kan meer en sneller zakken in je lijf. Niet alleen tijdens de massage maar ook in het dagelijks leven. Het is echt een cadeau voor jezelf. Je wordt weer één, en op die manier ook aangeraakt. Alles krijgt aandacht en jij hebt de volledige hoofdrol in dit geheel. De intiemzone wordt bij deze massage niet meegenomen.

Ik masseer met neutrale warme distelolie. Dit betekent geen geur, geen vet gevoel en geen allergische reacties, ook voor de meeste gevoelige huid. De massage wordt volledig naakt ontvangen (indien gewenst kan de slip aanblijven). Zelf ben ik altijd zomers gekleed.


Massages worden gegeven in de praktijk voor lichaamswerk:
Verdistraat 22
Berkel en Rodenrijs