Contact
Praktijkadres: Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
Telefoonnummer: 06-10993223
E-mail: coaching@devlecht.nl

Graag plaats ik ook jouw reactie hier...

Ik vond het ook spannend, maar de borstmassage heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Meer lucht en minder last van hartklachten en gebruik nu géén medicatie meer!!
M.
Onwijs super bedankt voor jouw kijk op de situatie en hoe je mijn gevoel op de voorgrond weet te zetten!! WAUW!
Fijn om eens met iemand te praten over wat er speelt. Het stopt even het malen in mijn hoofd. Daardoor lekker kunnen slapen.
Ik heb al een aantal coach gesprekken bij jou mogen ervaren en dit heeft mij al meer mogen brengen. Het laadt mij op en geeft mij handvatten en soms gewoon alleen maar zelfs een luisterend oor of door middel van de innerlijke familie inzichten.
Ik wil je bedanken voor de opstelling van mijn innerlijke familie. De poppetjes maakte al snel dat het op een speelse manier mocht gaan, niet wetende dat de opstelling, zo voor mij, voor de nodige confrontatie zorgde. Het maakt mijn binnenkant letterlijk ineens zichtbaar. Wat fijn was is dat jij mij tot inzichten liet komen, zonder mij te corrigeren. Je uitnodigende manier van communiceren helpt daar ook flink bij. Omdat je mijn vraag breed aanpakt en mij uitnodigt om via meerdere invalshoeken te kijken geeft het meer inzichten dan dat ik eerste instantie had verwacht. Ik snap mijn reacties nu weer wat meer, weet waar ze vandaan komen en dat geeft helderheid en rust. En uiteraard een mooie manier om daar eens wat bewuster mijn eigen licht op te schijnen.
Dank voor je fijne uitleg, je enthousiaste manier van coachen en dat ik daarin fijn mijzelf mocht zijn.
Jij zei "je bent daar voor jezelf" heeft mij zoveel goed gedaan. Vandaag de stap genomen en een hoofdstuk definitief afgesloten. Wat een rust, wat een overwinning! Mijn gevoel staat op 1 en blijft op 1. Ik wil je hiervoor bedanken. ik kom snel weer bij je langs, want jouw manier van coachen vind ik heel fijn.